Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Βόμβα» από την PayPal ανεβάζει κι άλλο την τιμή του Bitcoin

Oι κάτοχοι λογαριασμού PayPal των ΗΠΑ θα μπορούν να αγοράζουν, να πωλούν και να διατηρούν Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash και Litecoin. Ανοδος 12% το τελευταίο 24ωρο για το δημοφιλές κρυπτονόμισμα.

«Βόμβα» από την PayPal ανεβάζει κι άλλο την τιμή του Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Καταιγιστικές οι θετικές ειδήσεις για τα κρυπτονομίσματα το τελευταίο διάστημα. Η σημερινή βόμβα έπεσε από την PayPal, ανεβάζοντας κι άλλο την τιμή του Bitcoin, που πλέον βρίσκεται μια ανάσα από το επίπεδο των 12.500 δολαρίων. Το διάσημο κρυπτονόμισμα σημειώνει άνοδο 12% το τελευταίο 24ωρο.

Από ό,τι δήλωσαν από την ίδια την εταιρεία, έλαβαν άδεια από το υπουργείο Οικονομικών της Πολιτείας της Νέας Υόρκης για να διακινούν κρυπτονομίσματα. Συγκεκριμένα, σε λίγες εβδομάδες, οι κάτοχοι λογαριασμού PayPal των ΗΠΑ θα μπορούν να αγοράζουν, να πωλούν και να διατηρούν Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash και Litecoin.

Επίσης, από τις αρχές του 2021, θα μπορούν να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα για να κάνουν αγορές από τις εμπορικές επιχειρήσεις που βρίσκονται στο δίκτυό της, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες. Όλα αυτά θα γίνονται σε συνεργασία με τη Fintech startup της Νέας Υόρκης Paxos.

Η Paxos είναι η εταιρία που βρίσκεται πίσω από το Paxos Standard, το stablecoin που έχει κλειδωμένη ισοτιμία με το δολάριο και το PAX Gold το οποίο έχει ως αντίκρισμα μπάρες φυσικού χρυσού.

Επιβεβαιώνονται δηλαδή οι πληροφορίες του euro2day.gr. Από τον Ιούνιο είχαμε αναφέρει ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις πως η PayPal ετοιμαζόταν να εμπλακεί ενεργά στον χώρο των crypto.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Dan Schulman σε συνέντευξή του, η PayPal ελπίζει ότι θα ενθαρρύνει (!) τη χρήση των ψηφιακών νομισμάτων και θα προετοιμάσει το δίκτυό της για νέα ψηφιακά νομίσματα που μπορεί να αναπτυχθούν από Κεντρικές Τράπεζες αλλά και ιδιωτικές εταιρείες.

Συνολικά η PayPal σε όλο τον κόσμο διαθέτει 346 εκατομμύρια ενεργούς λογαριασμούς σε όλο τον κόσμο και διακίνησε 222 δισεκατομμύρια δολάρια, μόνο το δεύτερο τρίμηνο του 2020. Για να έχουμε μια σύγκριση μεγέθους, οι χρήστες κρυπτονομισμάτων, δηλαδή αυτοί που έχουν έστω και μια φορά στη ζωή τους αγοράσει έστω και ένα κρυπτονόμισμα, αριθμούν περίπου το ένα τέταρτο των σημερινών ενεργών χρηστών της PayPal.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v