Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Elon Musk δίνει νέα φτερά στο bitcoin

Μια λέξη που πρόσθεσε ο δισεκατομμυριούχος στον λογαριασμό του στο Twitter ήταν αρκετή να οδηγήσει σε ράλι την τιμή του κρυπτονομίσματος. Η κίνηση του αφεντικού της Tesla και οι προσδοκίες.

Ο Elon Musk δίνει νέα φτερά στο bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το βιογραφικό στο Twitter ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη και του μεγαλύτερου καινοτόμου της εποχής μας, του Elon Musk, γράφει εδώ και λίγη ώρα μόνο μια λέξη: Bitcoin.

Το βιογραφικό δεν αναφέρεται ότι είναι Διευθύνων Σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla ή Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας εξερεύνησης του διαστήματος SρaceX. Μόνο Bitcoin.

Δεν χρειαζόταν άλλωστε εξηγήσεις. Η λέξη Bitcoin αρκεί. Παρ' όλα αυτά, συνεχίζει με ένα Tweet, απολογούμενος για την καθυστέρηση: Αναδρομικά, ήταν αναπόφευκτο.

Πράγματι, ήταν αναπόφευκτο. Από τον Δεκέμβριο είχαμε ειδοποιήσει τους αναγνώστες του Euro2day.gr πως ο Elon Musk σκέφτεται να διεισδύσει στην αγορά των crypto.

Αποτέλεσμα; Η τιμή του Bitcoin όπως ήταν αναμενόμενο εκτοξεύτηκε πιο δυνατά από τα διαστημόπλοια της SρaceX, όπως βλέπουμε στο παρακάτω ωριαίο διάγραμμα. Ο λόγος είναι προφανής. Δεν αναμένεται να αγοράσει μόνο αυτός (αν δεν έχει αγοράσει ήδη), αλλά κυρίως θα ακολουθήσουν κα άλλοι το παράδειγμά του. Η ψήφος εμπιστοσύνης ενός τόσο έξυπνου και επιτυχημένου επιχειρηματία όπως ο Musk θα διαλύσει τις αμφιβολίες που έχουν όσοι διστάζουν να προβούν στην απόκτησή του.

Τι άλλο είναι εντυπωσιακό; Πως και αυτός ξεκίνησε ως αρνητικός έναντι του Bitcoin. Η στάση του όμως αυτή άρχισε να κάμπτεται τελευταία, όπως αναφέραμε πιο πάνω. Τα σημάδια έγιναν ακόμα πιο έντονα πριν από δύο εβδομάδες.

Πότε; Όταν ο χρήστης του Twitter «Cerberus» ανέφερε πως το Bitcoin δεν χρειάζεται να αντικαταστήσει τα νομίσματα. Νομίσματα υπάρχουν ήδη. Χρησιμεύει ως αποθήκευση αξίας και ως άμυνα έναντι της πληθωριστικής τρέλας των Κεντρικών Τραπεζών».

Τι απάντησε ο Musk σε αυτό; «Good point» (καλό επιχείρημα).

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, Elon…

* Το άρθρο δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση των αναφερόμενων τίτλων. Παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v