Νέο ρεκόρ για το dogecoin μετά τα tweets από Μασκ και Snoop Dogg

Οι αναρτήσεις του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Tesla Ελον Μασκ, του ράπερ Snoop Dog και του μπασίστα των Kiss, Gene Simmons, οδήγησαν το ψηφιακό νόμισμα στην Τοπ 10 λίστα των crypto, με βάση την κεφαλαιοποίηση.

Νέο ρεκόρ για το dogecoin μετά τα tweets από Μασκ και Snoop Dogg

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Σε νέο ρεκόρ «σκαρφαλώνει» το dogecoin, το κρυπτονόμισμα με έναν σκύλο Σίμπα Ινου για μασκότ, αφότου ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Tesla Ελον Μασκ, ο ράπερ Snoop Dogg και ο μπασίστας των Kiss, Gene Simmons, τουίταραν γι' αυτό.

 

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το ψηφιακό νόμισμα έφτασε στο $0,082 και σε κεφαλαιοποίηση 10,5 δισ. δολαρίων κατά τη διάρκεια του trading στα ασιατικά χρηματιστήρια τη Δευτέρα, προτού υποχωρήσει πλέον στο $0,068. Το κρυπτονόμισμα μπήκε στη λίστα με τα Τοπ 10 όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v