Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε νέα επίπεδα ρεκόρ τα κρυπτονομίσματα bitcoin και ether

Τα κέρδη του bitcoin τροφοδοτούνται από τις ενδείξεις ότι κερδίζει την αποδοχή μεγάλων επενδυτών και εταιριών, όπως η Tesla, η Mastercard και η BNY Mellon. Επενδυτική φρενίτιδα και ρίσκα...

Σε νέα επίπεδα ρεκόρ τα κρυπτονομίσματα bitcoin και ether

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Σε επίπεδο-ρεκόρ ανήλθε το bitcoin στη διαπραγμάτευσή του στην Ασία, παρατείνοντας το δίμηνο ράλι που οδήγησε χθες την κεφαλαιοποίησή του σε πάνω από το 1 τρισ. δολάρια.

Το δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο έφθασε στο επίπεδο ρεκόρ των 56.620 δολαρίων, καταγράφοντας κέρδη 18% σε εβδομαδιαία βάση.

Από την αρχή του έτους η τιμή του έχει αυξηθεί πάνω από 92%.

Τα κέρδη του bitcoin τροφοδοτούνται από τις ενδείξεις ότι κερδίζει την αποδοχή μεγάλων επενδυτών και εταιριών, όπως η Tesla, η Mastercard και η BNY Mellon.

Το ether, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα βάσει κεφαλαιοποίησης και ημερήσιου όγκου συναλλαγών, ανήλθε επίσης στο επίπεδο ρεκόρ των 2.040,62 δολαρίων, καταγράφοντας κέρδη περίπου 12% σε εβδομαδιαία βάση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v