Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εισαγωγή στο χρηματιστήριο χωρίς IPO επιδιώκει το Coinbase

Το ανταλλακτήριο ανέφερε ότι είχε 43 εκατομμύρια χρήστες στο τέλος του 2020. Τα κέρδη ανήλθαν στα $322 εκατ. την προηγούμενη χρονιά.

Εισαγωγή στο χρηματιστήριο χωρίς IPO επιδιώκει το Coinbase

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

To ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι επιδιώκει την άμεση εισαγωγή (direct listing) του στο χρηματιστήριο, παρακάμπτοντας την παραδοσιακή επιλογή της αρχικής δημόσιας προσφοράς (IPO).

Το Coinbase, το οποίο ιδρύθηκε το 2012, έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ.

Την Πέμπτη υπέβαλε αίτημα άμεσης εισαγωγής στο χρηματιστήριο και δημοσιοποίησε τα κέρδη και τα έσοδα του. Όπως μεταδίδει το CNBC, το Coinbase είχε καθαρά έσοδα $1,14 δισ. το 2020, έναντι 438 εκατ. την προηγούμενη χρονιά. Η εταιρεία κατέγραψε επίσης καθαρά κέρδη $322 εκατ. έναντι ζημίας το 2019.

Το ανταλλακτήριο ανέφερε επίσης ότι είχε 43 εκατομμύρια χρήστες στο τέλος του 2020, με τα 2,8 εκατομμύρια να πραγματοποιούν συναλλαγές σε μηνιαία βάση. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v