Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάνω από 1 τρισ. δολάρια ξανά η κεφαλαιοποίηση του bitcoin

Εφτασε νωρίτερα σε υψηλό 24 ωρών και στις 54.348 δολάρια, καταγράφοντας άνοδο 7% σε σύγκριση με μία μέρα πριν, προτού υποχωρήσει στις $53.786. Αλμα 80% φέτος και 570% τους τελευταίους 12 μήνες.

Πάνω από 1 τρισ. δολάρια ξανά η κεφαλαιοποίηση του bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ξεπέρασε το 1 τρισ. δολάρια η κεφαλαιοποίηση του μεγαλύτερου ψηφιακού νομίσματος για λίγη ώρα την Τρίτη. Το bitcoin έφτασε νωρίτερα σε υψηλό 24 ωρών και στις 54.348 δολάρια, καταγράφοντας άνοδο 7% σε σύγκριση με μία μέρα πριν, προτού υποχωρήσει στις $53.786.

Είναι η δεύτερη φορά που η αξία του ξεπερνά το 1 τρισ. δολάρια, μετά το σημείο-ορόσημο της 19ης Φεβρουαρίου, όπου η κεφαλαιοποίησή του κρατήθηκε υψηλότερα από το 1 τρισ. για ορισμένες ημέρες, πριν υποχωρήσει χαμηλότερα από αυτό το όριο.

Αν και το bitcoin είναι μακριά από το υψηλότερο σημείο του -τις 58.332 δολάρια-, έχει καταγράψει ένα τεράστιο ράλι. Το κρυπτονόμισμα καταγράφει άλμα πάνω από 80% φέτος και 570% τους τελευταίους 12 μήνες.

Το ράλι του bitcoin έχει αποδοθεί σε διάφορους παράγοντες, όπως στη συμμετοχή μεγαλύτερων θεσμικών επενδυτών και σε κάποιες αξιοσημείωτες αγορές από εταιρείες. Οι Tesla, Square και Microstrategy συγκαταλέγονται μεταξύ των εταιρειών που έχουν αγοράσει bitcoin.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v