Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρώτη φορά ξεπέρασε τα $2 τρισ. η συνολική αξία των crypto

Tο Βitcoin, το μεγαλύτερο από τις 6.600 ψηφιακά νομίσματα που παρακολουθεί η CoinGecko, έχει κεφαλαιοποίηση πάνω από 1 τρισ. δολάρια, αφότου η τιμή του υπερδιπλασιάστηκε το 2021, φτάνοντας στις $58.858.

Πρώτη φορά ξεπέρασε τα $2 τρισ. η συνολική αξία των crypto

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Για πρώτη φορά ξεπέρασε τα 2 τρισ. η συνολική αξία των κρυπτονομισμάτων, καθώς διπλασιάστηκε μέσα σε περίπου δύο μήνες, εν μέσω αυξημένης θεσμικής ζήτησης.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το Βitcoin, το μεγαλύτερο από τις 6.600 ψηφιακά νομίσματα που παρακολουθεί η CoinGecko, έχει κεφαλαιοποίηση πάνω από 1 τρισ. δολάρια, αφότου η τιμή του υπερδιπλασιάστηκε το 2021, φτάνοντας στις $58.858.

Τα πέντε επόμενα μεγαλύτερα νομίσματα -Ether, Binace Coin, Polkadot, Tether, Cardano- έχουν συνολική αξία περίπου 422 δισ. δολαρίων.

Το bitcoin έχει εκτοξευθεί, καθώς οι θεσμικοί επενδυτές μπαίνουν στο κρυπτονόμισμα με στόχο να αυξήσουν τις αποδόσεις των μετρητών σε έναν κόσμο σχεδόν μηδενικών επιτοκίων. Η Tesla διέθεσε 1 δισ. δολάρια από τα αποθεματικά της για να αγοράσει Βitcoin και άρχισε να το δέχεται ως πληρωμή για αγορές αυτοκινήτων της.

Η Morgan Stanley επιτρέπει σε ορισμένους από τους πλουσιότερους πελάτες της να προσθέσουν το ψηφιακό νόμισμα στα χαρτοφυλάκιά τους, ενώ εταιρείες από τη Mastercard έως την PayPal  έχουν κάνει βήματα για να υιοθετήσουν το Bitcoin.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v