Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τουρκία: Αφαντος ο ιδιοκτήτης ανταλλακτηρίου crypto

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη από εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του Thodex. Ο διευθύνων σύμβουλος και ιδιοκτήτης του ανταλλακτηρίου φέρεται να έχει εγκαταλείψει τη χώρα. Aναζητούνται εκατομμύρια δολάρια.

Τουρκία: Αφαντος ο ιδιοκτήτης ανταλλακτηρίου crypto

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Χωρίς να μπορούν να ανακτήσουν τις επενδύσεις τους, οι χρήστες του τουρκικού ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων Thodex υπέβαλαν καταγγελία για απάτη, με τον δικηγόρο τους να λέει ότι εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια ενδέχεται να έχουν κλαπεί. Ο επικεφαλής του ανταλλακτηρίου δεν μπορεί να βρεθεί, ενώ φέρεται να έχει εγκαταλείψει τη χώρα.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, ο Oguz Evren Kilic, ο οποίος εκπροσωπεί αρκετούς χρήστες του Thodex, δήλωσε ότι υποβλήθηκε νομική καταγγελία την Τετάρτη.

Με τους ενεργούς χρήστες να φτάνουν τις περίπου 390.000, τα assets που έχουν χαθεί μπορεί να αξίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια, είπε. Εισαγγελέας στην Κωνσταντινούπολη έχει ξεκινήσει έρευνα, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

Ο Kilic ισχυρίστηκε ότι ο Faruk Fatih Ozer, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής του Thodex, εγκατέλειψε τη χώρα την Τετάρτη το απόγευμα, μέσω πτήσης από την Κωνσταντινούπολη. Ο Ozer δεν έχει απαντήσει σε πολλές κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ το πρακτορείο ειδήσεων Demiroren μετέδωσε ότι πήγε στην Αλβανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v