Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη για το Bitcoin μετά τις συνομιλίες Μασκ με τους miners

«Μίλησα με τους miners της Βόρειας Αμερικής. Είναι αποφασισμένοι να δημοσιεύσουν την τωρινή και τη μελλοντική χρήση ανανεώσιμων πηγών και να ζητήσουν από τους άλλους miners να κάνουν το ίδιο», σημείωσε ο CEO της Tesla.

Κέρδη για το Bitcoin μετά τις συνομιλίες Μασκ με τους miners

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Κέρδη περίπου 4% σημείωσε η τιμή του Bitcoin τη Δευτέρα, αφότου ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Ελον Μασκ έγραψε στο Twitter ότι είχε συζητήσεις σχετικά με τη βιωσιμότητα του ψηφιακού νομίσματος.

Μέσα σε λίγα λεπτά, η τιμή του μεγαλύτερου ψηφιακού νομίσματος παγκοσμίως εκτοξεύθηκε πάνω από τις 39.500 δολάρια, ενώ αυτή την ώρα  ενισχύεται 0,5% και φτάνει στις 38.976,94 δολάρια.

«Μίλησα με τους miners της Βόρειας Αμερικής. Είναι αποφασισμένοι να δημοσιεύσουν την τωρινή και τη μελλοντική χρήση ανανεώσιμων πηγών και να ζητήσουν από τους άλλους miners να κάνουν το ίδιο. Πιθανώς υποσχόμενο», σημείωσε ο Μασκ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Microstrategy Michael Saylor έκανε follow up στο tweet του Μασκ, λέγοντας ότι φιλοξένησε μια συνάντηση μεταξύ του CEO της Tesla και ορισμένων miners Bitcoin που οδήγησαν στη δημιουργία του Bitcoin Mining Council, το οποίο θα προωθήσει τη βιωσιμότητα του Bitcoin.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v