Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατηφορίζει το Bitcoin μετά το emoji-ραγισμένη καρδούλα του Μασκ

Ο CEO της Tesla κάνει επίσης αναφορά σε έναν στίχο από το δημοφιλές τραγούδι «In the End». Απώλειες 4,2% για το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως, που προσγειώνεται στις 36.938 δολάρια.

Κατηφορίζει το Bitcoin μετά το emoji-ραγισμένη καρδούλα του Μασκ

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Αρνητικά κινείται το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως, μετά από tweet του διευθύνοντος συμβούλου της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla.

Στην ανάρτησή του ο Μασκ έχει κάνει tag το Bitcoin και δίπλα του έχει βάλει ένα emoji ραγισμένης καρδούλας... Ο CEO της Tesla κάνει επίσης αναφορά σε έναν στίχο από το δημοφιλές τραγούδι «In the End» των Linkin Park.

Απώλειες 4,2% για το Bitcoin, που προσγειώνεται στις 36.938 δολάρια.

 

Παρά τα up και down, το Bitcoin βρίσκεται 285% υψηλότερα τον τελευταίο χρόνο, ενώ το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, το Ether, καταγράφει άνοδο 1.000%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v