Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατρακύλα 8% για τα crypto, κάτω από $33.000 το Bitcoin

Οι απώλειες οδηγούν τη συνολική κεφαλαιοποίηση των ψηφιακών νομισμάτων κάτω από $1,5 τρισ., για πρώτη φορά από τον Μάιο. «Απάτη» αλλά και «νόμισμα» που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το δολάριο, χαρακτήρισε το Bitcoin ο Τραμπ.

Κατρακύλα 8% για τα crypto, κάτω από $33.000 το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Βουτιά 10% έκανε το Βitcoin κατά τη διάρκεια της νύχτας, οδηγώντας και τα άλλα ψηφιακά νομίσματα σε αντίστοιχη πτώση και σε εξαΰλωση δισεκατομμυρίων δολαρίων. 

Το Βitcoin νωρίτερα τελούσε υπό διαπραγμάτευση κάτω από τις 33.000 δολάρια, στις $32.975, από 40.000 δολάρια που είχε φτάσει στο τέλος της περασμένης εβδομάδας. 

H εικόνα των crypto σύμφωνα με το CNBC:

Οι απώλειες οδηγούν τη συνολική κεφαλαιοποίηση των crypto κάτω από 1,5 τρισ. δολάρια, για πρώτη φορά από τον Μάιο.

Η πτώση των τιμών έρχεται παρά την αυξανόμενη υποστήριξη προς τα κρυπτονομίσματα, με τον πρόεδρο του Ελ Σαλβαδόρ να ανακοινώνει το Σαββατοκύριακο ότι το Βitcoin θα θεωρείται νόμιμο χρήμα στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής.

Την ίδια ώρα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έδωσε επίσης υποστήριξη στο Βitcoin. Μπορεί να το χαρακτήρισε «απάτη», αλλά το αποκάλεσε και «νόμισμα» που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το δολάριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v