Μίνι sell off στην αγορά κρυπτονομισμάτων

Αυτή την εβδομάδα οι πιέσεις έρχονται από την ανακοίνωση της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ ότι θα μπορούσε να αυξήσει τα επιτόκια έως τα τέλη του 2023. Απώλειες 4% για Bitcoin και Ethereum.

Μίνι sell off στην αγορά κρυπτονομισμάτων

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Πτώση περίπου 4% σημειώνουν τα Βitcoin και Εthereum την Παρασκευή, με το πρώτο να τελεί υπό διαπραγμάτευση στις 37.744 δολάρια, μετά το άλμα στις 41.330 στις 15 Ιουνίου.

Αυτή την εβδομάδα οι πιέσεις έρχονται από την ανακοίνωση της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ ότι θα μπορούσε να αυξήσει τα επιτόκια έως τα τέλη του 2023.

Τα asset που θεωρούνται ότι ενέχουν ρίσκο, όπως ορισμένες μετοχές και crypto, έχουν επίσης υποχωρήσει, λόγω παρατεταμένων ανησυχιών ότι η Fed ενδέχεται να τερματίσει το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων της νωρίτερα από το αναμενόμενο.

To Ethereum χάνει 4,2% και βρίσκεται στις 2.323,47 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v