Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πενθήμερο ανοδικό σερί για το bitcoin, πέρασε κρίσιμο τεχνικό όριο

Το μεγαλύτερο σε αξία κρυπτονόμισμα βρέθηκε πάνω από τον κινητό μέσο των 50 ημερών το Σάββατο με ώθηση από τον Elon Musk. Αναλυτές υποστηρίζουν ότι μπορεί να κινηθεί προς τη ζώνη των 40.000 δολαρίων.

Πενθήμερο ανοδικό σερί για το bitcoin, πέρασε κρίσιμο τεχνικό όριο

Ένα κρίσιμο τεχνικό όριο ξεπέρασε το bitcoin αυτό το σαββατοκύριακο, για πρώτη φορά από το Μάιο, μεταδίδει το Bloomberg.

Το μεγαλύτερο σε αξία κρυπτονόμισμα βρέθηκε πάνω από τον κινητό μέσο των 50 ημερών το Σάββατο, για πρώτη φορά από τις 12 Μαϊου. Συνέχισε την ανοδική πορεία την Κυριακή, για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα ανερχόμενο έως τις 34.609 δολάρια.

Το κρυπτονόμισμα απειλούταν με νέα πτώση, σημειώνει το πρακτορείο, καθώς προ ημερών έπεσε κάτω από τις 30.000 δολάρια, εξέλιξη που σύμφωνα με αναλυτές μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω ρευστοποιήσεις. Πήρε όμως ώθηση όταν ο Elon Musk, ιδρυτής της Tesla δήλωσε ότι επιθυμεί να πετύχει το bitcoin και ότι η διαστημική του εταιρεία SpaceX, έχει αγοράσει κάποια.

«Για πρώτη φορά εδώ και εβδομάδες βλέπουμε σημάδια ‘ταύρου’ και περιμένουμε να κινηθεί προς την ζώνη των 40.000 δολαρίων», έγραψε την Παρασκευή σε email ο Pankaj Balani, CEO του ανταλλακτηρίου Delta Exchange. Οι συναλλαγές υπονοούν ότι οι 35.000 μπορεί να λειτουργήσουν ως ταβάνι για τον Ιούλιο, αλλά τους επόμενους μήνες το bitcoin θα αντιμετωπίσει μικρή αντίσταση στα επίπεδα των 35.000 – 40.000 δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v