Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εσπασε ξανά το φράγμα των $2 τρισ. η αγορά των crypto

Στο πιο υψηλό από τα μέσα Μαΐου σκαρφάλωσε το bitcoin -ξεπέρασε τις 48.000 δολάρια. Το Cardano, τρίτο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα μετά το bitcoin και το ether, ήταν 47% υψηλότερα τις τελευταίες 7 μέρες.

Εσπασε ξανά το φράγμα των $2 τρισ. η αγορά των crypto

Ξανά πάνω από 2 τρισ. δολάρια έφτασε η συνολική αξία των κρυπτονομισμάτων καθώς το bitcoin συνεχίζει την ανοδική του πορεία, ενώ και τα Cardano, XRP, Dogecoin ενισχύονται επίσης.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η κεφαλαιοποίηση των ψηφιακών νομισμάτων ήταν 2,06 τρισ. δολάρια το Σάββατο, σύμφωνα με το CoinGecko, που παρακολουθεί περισσότερα από 8.800 νομίσματα.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως, το bitcoin, ανήλθε στα 48.152 δολάρια, που ήταν και το πιο υψηλό από τις 16 Μαΐου.

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Το Cardano, που είναι το τρίτο μεγαλύτερο κρύπτο μετά το bitcoin και το ether, ήταν 47% υψηλότερα τις τελευταίες επτά μέρες. To Binance κατέγραψε κέρδη 14%, το XRP 61% και το Dogecoin 18% κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου.

Οι κινήσεις υψηλότερα ήρθαν ακόμη και αφότου η βιομηχανία των κρυπτονομισμάτων δεν κατάφερε να κερδίσει μία αλλαγή στους φορολογικούς κανόνες σε νομοσχέδιο στις ΗΠΑ, όπου παρέμεινε άθικτη η ευρεία εποπτεία των ψηφιακών νομισμάτων στη νομοθεσία που ψηφίστηκε στη Γερουσία την Τρίτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v