Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρώτη φορά από τον Μάιο έσπασε το φράγμα των $50.000 το Bitcoin

H αγορά παίρνει στήριξη από την ανακοίνωση της Paypal ότι από αυτή την εβδομάδα θα επιτρέπει στους χρήστες του Ηνωμένου Βασιλείου να κάνουν trading κρυπτονομισμάτων. Κέρδη και για τα υπόλοιπα crypto.

Πρώτη φορά από τον Μάιο έσπασε το φράγμα των $50.000 το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ξεπέρασε τις 50.000 δολάρια το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου. Με κέρδη 1,8%, φτάνει στις $50.096. Ανοδικά κινούνται και τα υπόλοιπα ψηφιακά νομίσματα, με το Ethereum να ενισχύεται 4,5%, στις 3.316 δολάρια, το XRP κατά 2,8% και στο $1,24 ενώ το Litecoin με άνοδο 3% βρίσκεται στα $186,79.

Oπως μεταδίδει το Reuters, η αγορά παίρνει στήριξη από την ανακοίνωση της Paypal ότι από αυτή την εβδομάδα θα επιτρέπει στους χρήστες του Ηνωμένου Βασιλείου να κάνουν trading κρυπτονομισμάτων.

Η κίνηση σηματοδοτεί την πρώτη διεθνή επέκταση των υπηρεσιών ψηφιακών νομισμάτων της Paypal εκτός ΗΠΑ. Ξεκίνησε την αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές της χρονιάς, επιτρέποντας αργότερα στους πελάτες να χρησιμοποιήσουν τα ψηφιακά τους νομίσματα για να ψωνίσουν σε εκατομμύρια εμπόρους στο δίκτυό της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v