Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράλι για το Bitcoin μετά τη βουτιά κάτω από τις $40.000

Μετά την προσγείωση σε χαμηλό Αυγούστου, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως ενισχύεται, με βοήθεια και από τη βελτιωμένη διάθεση στις διεθνείς αγορές. Φτάνει πάνω από τις 42.000 δολάρια, σπάζοντας τριήμερο σερί πτώσης.

Ράλι για το Bitcoin μετά τη βουτιά κάτω από τις $40.000

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Κάτω από τις 40.000 υποχώρησε το Bitcoin για πρώτη φορά από τον Αύγουστο, εν μέσω αυξανόμενης κριτικής από τις ρυθμιστικές αρχές, προτού περάσει σε ράλι με στήριξη από τη βελτιωμένη διάθεση στις παγκόσμιες αγορές.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως έσπασε τριήμερο καθοδικό σερί, καταγράφοντας άνοδο 2,9%, στις 42.132 δολάρια την Τετάρτη. Νωρίτερα έχανε έως και 3,2%, φτάνοντας στις $39.625. Ελαφρώς χαμηλότερα και τα ether, solana, litecoin, τις τελευταίες 24 ώρες.

Οι φόβοι διάχυσης της κρίσης χρέους που χτυπάει τον κινεζικό όμιλο ανάπτυξης ακινήτων Evergrande και οι προσδοκίες που θέλουν την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ να σηματοδοτεί σήμερα, κατά την ολοκλήρωση της συνεδρίασής της, μείωση των αγορών asset αργότερα φέτος είναι μεταξύ των ζητημάτων που απασχολούν τους επενδυτές.

Σε μια συζήτηση που έγινε την Τρίτη για τα κρυπτονομίσματα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ Gary Gensler δήλωσε ότι οι προηγούμενες περιπτώσεις τραπεζών και άλλων εταιρειών που προσέφεραν ιδιωτικό χρήμα είχαν αποτύχει.

Ο Gensler επανέλαβε ότι οι κανονισμοί στις ΗΠΑ δίνουν στην Επιτροπή μεγάλη εξουσία όσον αφορά τα ψηφιακά νομίσματα. Είπε επίσης ότι υπάρχουν μερικά «κενά» στην εποπτεία των κρυπτονομισμάτων και ότι το Κογκρέσο θα μπορούσε να βοηθήσει να μειωθούν, όπως είναι η ρύθμιση των ανταλλακτηρίων crypto.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v