Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eσπασε κοντέρ σε συναλλαγές το πρώτο ETF στο Bitcoin

Το ProShares Bitcoin Strategy ETF κατέγραψε κέρδη 4,9%, στα 41,94 δολάρια. Πάνω από 24 εκατ. τίτλοι άλλαξαν χέρια την Τρίτη, σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg. Στο $1 δισ. ο τζίρος.

Eσπασε κοντέρ σε συναλλαγές το πρώτο ETF στο Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο που συνδέεται με το Bitcoin έκανε ντεμπούτο στις ΗΠΑ ως το δεύτερο ETF με τις υψηλότερες συναλλαγές που έχουν καταγραφεί ποτέ, σε μία στιγμή κρίσιμη για τα κρυπτονομίσματα.

Το ProShares Bitcoin Strategy ETF υπό την ένδειξη BITO κατέγραψε κέρδη 4,9%, στα 41,94 δολάρια. Πάνω από 24 εκατ. τίτλοι άλλαξαν χέρια την Τρίτη, σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg. 

Με τον τζίρο να φτάνει σχεδόν στο 1 δισ. δολάρια, το ντεμπούτο του BITI βρέθηκε πίσω μόνο από το fund στα δικαιώματα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα της BlackRock.

«Από τις συνομιλίες μας με τους συμμετέχοντες στην αγορά, πιστεύω ότι σχετίζεται με την αυξανόμενη πεποίθηση ότι πρόκειται για επιτυχημένο λανσάρισμα», δήλωσε o Stephane Quellette, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της FRNT Financial Inc., μιας πλατφόρμας με επίκεντρο τα κρυπτονομίσματα.

Ενα ETF Bitcoin ήταν πολυαναμενόμενο τόσο από την κοινότητα των κρυπτονομισμάτων όσο και από τους επενδυτές της Wall Street, πολλοί από τους οποίους υποστηρίζουν εδώ και χρόνια ότι η έγκριση από τις ρυθμιστικές αρχές θα ανοίξει τα ψηφιακά νομίσματα σε περισσότερους επενδυτές.

Οι επενδυτές λιανικής έσπευσαν να αγοράσουν το ETF την Τρίτη. Το BITO ήταν ένα από τα πιο αγορασμένα περιουσιακά στοιχεία στην πλατφόρμα της Fidelity, με περισσότερες από 8.800 παραγγελίες αγορών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v