Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εσπασε το φράγμα των $2,7 τρισ. η συνολική αξία των crypto

Αλμα 200 δισ. δολαρίων για την κεφαλαιοποίηση των ψηφιακών νομισμάτων από το τελευταίο υψηλό του Μαΐου. Η αγορά πλέον εκτείνεται σε πάνω από 10.000 κρυπτονομίσματα. Ανοδος 10% για το Ether σήμερα.

Εσπασε το φράγμα των $2,7 τρισ. η συνολική αξία των crypto

Η αισιοδοξία για τα ψηφιακά νομίσματα που τροφοδοτείται από την πορεία του Bitcoin σε υψηλό ρεκόρ έχει συμβάλει στην ώθηση της συνολικής αξίας των κρυπτονομισμάτων σε ιστορικό ρεκόρ, πάνω από 2,7 δισ. δολάρια.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, πρόκειται για άλμα περίπου 200 δισ. από το τελευταίο υψηλό του Μαΐου, για έναν τομέα που πλέον εκτείνεται σε περισσότερο από 10.000 νομίσματα, σύμφωνα με το CoinGecko.

Η άνοδος δείχνει πως τα στοιχήματα σε κρυπτονομίσματα εξαπλώνονται πέρα από το Βitcoin, εν μέσω ενθουσιασμού για την υιοθέτηση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων μετά την έναρξη του πρώτου ETF στο Bitcoin.

Το Ether, το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα μετά το Βitcoin, κάνει άλμα 10% την Πέμπτη, σύμφωνα με το CoinDesk.

Το Βitcoin έφτασε σε νέο ρεκόρ την Τετάρτη, ξεπερνώντας τις 67.000 δολάρια, πριν μαζευτεί στις 65.000, σημείο που βρίσκεται και σήμερα. Το ερώτημα τώρα είναι αν το περίφημο ασταθές περιουσιακό στοιχείο θα συνεχίσει ή θα υποκύψει σε αποκόμιση κερδών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v