Δεν έχει ο Ελον Μασκ Shiba Inu, βουτιά 15% για το κρυπτονόμισμα

Μία φωτογραφία από το κουτάβι του CEO της Tesla αρκούσε για να σκαρφαλώσει το ψηφιακό νόμισμα σε ιστορικό υψηλό. Κέρδη 400% για το κρυπτονόμισμα τις τελευταίες 30 μέρες. Αλλαξε ωστόσο η πορεία...

Δεν έχει ο Ελον Μασκ Shiba Inu, βουτιά 15% για το κρυπτονόμισμα

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Να ανέβει θέσεις στην κατάταξη των μεγαλύτερων κρυπτονομισμάτων όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση βοήθησε το Shiba Inu ο Ελον Μασκ, καθώς ανήρτησε στο Twitter μία φωτογραφία του κουταβιού του.

 

Ωστόσο, το κρυπτονόμισμα κατηφορίζει καθώς ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla δήλωσε ότι δεν έχει κανένα Shiba Inu...

To πρωί της Δευτέρας, το SHIB, όπως είναι γνωστό το crypto, υποχώρησε 15% από το υψηλό όλων των εποχών που έφτασε την Κυριακή, σύμφωνα με την τιμολόγηση του CoinGecko.com. Έχει ενισχυθεί πάνω από 400% τις τελευταίες 30 μέρες και είναι το ενδέκατο μεγαλύτερο σε αξία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v