Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο κόκκινο Bitcoin και Ether, βουτιά πάνω από 10%

Sell off στα κρυπτονομίσματα, μετά το νομοσχέδιο για τις υποδομές στις ΗΠΑ, με νέες φορο-απαιτήσεις για τα ψηφιακά νομίσματα. Ποιοι βλέπουν διόρθωση μετά το παρατεταμένο ράλι. Κάτω από $60.000 το Bitcoin, κάτω από $4.200 το Ether.

Στο κόκκινο Bitcoin και Ether, βουτιά πάνω από 10%

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Επεκτείνονται οι βαριές απώλειες για τα κρυπτονομίσματα την Τρίτη, με το Bitcoin να περνάει κάτω από τις 60.000 δολάρια και το Ether κάτω από τις $4.200.

Το Bitcoin, το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα, κατρακυλά πάνω από 10%, κάτω από τις 60.000 δολάρια, στις $59.221 ενώ το Ether χάνει 12% και προσγειώνεται στις $4.157, σύμφωνα με το Coindesk.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η κεφαλαιοποίηση των κρυπτονομισμάτων έχει χάσει περίπου 7% τις τελευταίες 24 ώρες, φτάνοντας στα 2,8 τρισ. δολάρια.

«Είδαμε να υπογράφεται το νομοσχέδιο για τις υποδομές στις ΗΠΑ, το οποίο έχει προκαλέσει sell off από traders που ανησυχούν για τη ρύθμιση και τη φορολογία», δήλωσε ο Hayden Hughes, διευθύνων σύμβουλος της Alpha Impact.

Οι νέες φορολογικές απαιτήσεις για τα ψηφιακά νομίσματα αποτελούν μέρος του νομοσχεδίου υποδομών ύψους 550 δισ. δολαρίων, που μόλις υπέγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν. Η Κίνα εν τω μεταξύ έχει επιβάλει καταστολή στον τομέα των κρυπτονομισμάτων εδώ και πολλούς μήνες, εν μέρει λόγω της κατανάλωσης ενέργειας και των δυνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων της εξόρυξης Bitcoin.

To Bitcoin έχει υπερδιπλασιαστεί φέτος, ενώ το Ether έχει αυξηθεί κατά έξι φορές. Και τα δύο κλιμάκωσαν τα ρεκόρ τους την περασμένη εβδομάδα, εν μέσω ζήτησης για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και τα αμφιλεγόμενα, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, επιχειρήματα ότι μπορούν να αντισταθμίσουν τους κινδύνους πληθωρισμού.

Ορισμένοι τεχνικοί δείκτες υποδηλώνουν ότι η ισχυρή πορεία των crypto έπρεπε να κάνει μία παύση. «Θα ήταν ασυνήθιστο να συνεχίσουν ανοδικά χωρίς διορθώσεις», δήλωσε ο Vijay Ayyar, επικεφαλής Ασίας-Ειρηνικού στην πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων Luno στη Σιγκαπούρη. Υποστήριξε ότι «βλέπουμε μια υγιή υποχώρηση», μετά από ένα παρατεταμένο ράλι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v