Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μασκ: Με Dogecoin μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα της Tesla

Το κρυπτονόμισμα κάνει άλμα 17%. Τον Δεκέμβριο, είχε ανακοινώσει για πρώτη φορά ότι η αυτοκινητοβιομηχανία θα επιτρέψει στους χρήστες να αγοράζουν κάποια προϊόντα της με το ψηφιακό νόμισμα.

Μασκ: Με Dogecoin μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα της Tesla

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Tesla Ελον Μασκ δήλωσε την Παρασκευή ότι κάποια προϊόντα της αυτοκινητοβιομηχανίας αγοράζονται πλέον και με Dogecoin.

«Τα προϊόντα της Tesla μπορούν να αγοραστούν με το Dogecoin», έγραψε ο Μασκ στο Twitter, προκαλώντας εκτίναξη πάνω από 17% για το κρυπτονόμισμα, στο $0,202500.

Τον Δεκέμβριο, ο Μασκ, ο οποίος έχει ιστορικό υποστήριξης του Dogecoin, ανακοίνωσε για πρώτη φορά η Tesla θα επιτρέψει στους χρήστες να αγοράζουν κάποια εμπορεύματα με το κρυπτονόμισμα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v