Bitcoin: Πρώτη φορά από τον Νοέμβριο ξεπέρασε τον κινητό μέσο όρο 50 ημερών

Tο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα αυξήθηκε έως και 3% στις 42.956 δολάρια, σε σύγκριση με το τεχνικό όριο των 50 ημερών, που ήταν περίπου 42.810 δολάρια.

Bitcoin: Πρώτη φορά από τον Νοέμβριο ξεπέρασε τον κινητό μέσο όρο 50 ημερών

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Πάνω από τον κινητό μέσο όρο 50 ημερών σκαρφαλώνει το Bitcoin τη Δευτέρα, για πρώτη φορά τους τελευταίους δύο μήνες και περισσότερο.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα αυξήθηκε έως και 3% στις 42.956 δολάρια, σε σύγκριση με το τεχνικό όριο των 50 ημερών που ήταν περίπου 42.810 δολάρια. Χτίστηκε στην άνοδο της Παρασκευής -τη μεγαλύτερη από τον Οκτώβριο-, που το είχε επαναφέρει πάνω από το βασικό επίπεδο των 40.000 δολαρίων και διατηρήθηκε το Σαββατοκύριακο.

Αυτή την ώρα, τελεί υπό διαπραγμάτευση στις 42.790 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v