Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χάκερ έκλεψαν $600 εκατ. από δίκτυο blockchain που συνδέεται με το Axie Infinity

Υπολογιστές κόμβοι που λειτουργούν από τον κατασκευαστή του Axie Infinity, τη Sky Mavis και το Axie DAO, δέχθηκαν επίθεση -κλάπηκαν 173.600 Ether και 25,5 εκατ. USDC σε δύο συναλλαγές.

Χάκερ έκλεψαν $600 εκατ. από δίκτυο blockchain που συνδέεται με το Axie Infinity

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Χάκερ έκλεψαν περίπου 600 εκατ. δολάρια από ένα δίκτυο blockchain συνδεδεμένο με το δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι Axie Infinity, σε μία από τις μεγαλύτερες επιθέσεις σε crypto μέχρι σήμερα.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, υπολογιστές κόμβοι που λειτουργούν από τον κατασκευαστή του Axie Infinity, τη Sky Mavis και το Axie DAO, δέχθηκαν επίθεση -κλάπηκαν 173.600 Ether και 25,5 εκατ. USDC σε δύο συναλλαγές.

Η παραβίαση συνέβη στις 23 Μαρτίου, αλλά ανακαλύφθηκε μόλις την Τρίτη, σύμφωνα με το Ronin, το blockchain που υποστηρίζει το Axie Infinity.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v