Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φρένο στις υπηρεσίες crypto βάζει στη Ρωσία το Binance

Οι Ρώσοι υπήκοοι ή νομικά πρόσωπα στη Ρωσία που έχουν υπόλοιπα λογαριασμών κρυπτονομισμάτων που υπερβαίνουν τις 10.000 ευρώ θα έχουν προθεσμία 90 ημερών για να κλείσουν τις θέσεις τους, δήλωσε η πλατφόρμα ανταλλαγής crypto.

Φρένο στις υπηρεσίες crypto βάζει στη Ρωσία το Binance

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

To Binance, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων σε όγκους συναλλαγών, δήλωσε την Πέμπτη ότι περιορίζει τις υπηρεσίες για Ρώσους υπηκόους που έχουν περιουσιακά στοιχεία crypto άνω των 10.000 ευρώ, υπό τις τελευταίες κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας.

Oπως θυμίζει το Reuters, νωρίτερα αυτό τον μήνα, η ΕΕ στο πέμπτο πακέτο κυρώσεων κατά της Μόσχας, είχε στοχεύσει πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων, τράπεζες, νομίσματα και καταπιστεύματα, για να κλείσει πιθανά κενά που θα μπορούσαν να επιτρέψουν στους Ρώσους να μεταφέρουν χρήματα στο εξωτερικό. 

Οι Ρώσοι υπήκοοι ή νομικά πρόσωπα στη Ρωσία που έχουν υπόλοιπα λογαριασμών κρυπτονομισμάτων που υπερβαίνουν τις 10.000 ευρώ θα έχουν προθεσμία 90 ημερών για να κλείσουν τις θέσεις τους, δήλωσε το Binance.

Το ανταλλακτήριο είπε επίσης ότι οι λογαριασμοί που επηρεάζονται από τους περιορισμούς της ΕΕ θα τεθούν σε λειτουργία μόνο για ανάληψη και δεν θα επιτρέπονται καταθέσεις ή συναλλαγές.

Η ανακοίνωση έρχεται αφότου η εταιρεία είπε τον περασμένο μήνα ότι οι κάτοχοι καρτών ρωσικών τραπεζών που έχουν υποστεί κυρώσεις δεν θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν στην πλατφόρμα του και επιβεβαίωσε ότι η πρόσβαση έχει περιοριστεί σε άτομα που υπόκεινται σε κυρώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v