Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βύθιση Bitcoin στα επίπεδα Ιουλίου 2021

Κατηφορίζουν τα κρυπτονομίσματα, φυγή των επενδυτών από πιο ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο χάνει 5,4% και προσγειώνεται στις 32.845 δολάρια. Απώλειες 7,7% για το δεύτερο μεγαλύτερο, το Ether.

Βύθιση Bitcoin στα επίπεδα Ιουλίου 2021

Στο πιο χαμηλό σημείο από τον Ιούλιο του 2021 κατηφορίζει το Bitcoin, εν μέσω ευρύτερης υποχώρησης των crypto και παγκόσμιας φυγής από πιο ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο χάνει 5,4% και προσγειώνεται στις 32.845 δολάρια. Το δεύτερο μεγαλύτερο, το Ether, καταγράφει απώλειες 7,7%, στις 2.368 δολάρια. Τα περισσότερα από τα μεγάλα κρυπτονομίσματα ήταν υπό πίεση το Σαββατοκύριακο και η κακή διάθεση μεταφέρθηκε στη Δευτέρα.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η αυστηρότερη νομισματική πολιτική και η μείωση της ρευστότητας απομακρύνουν τους επενδυτές από τα κερδοσκοπικά περιουσιακά στοιχεία στις διεθνείς αγορές.

Η αύξηση των επιτοκίων δίνει στους ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές την ευκαιρία για να σκεφτούν τις προοπτικές της αγοράς crypto, σύμφωνα με τον Edul Patel, διευθύνοντα σύμβουλο της Mudrex, μιας πλατφόρμας επενδύσεων κρυπτονομισμάτων που βασίζεται σε αλγόριθμους.

«Η πτωτική τάση είναι πιθανό να συνεχιστεί για τις επόμενες ημέρες», είπε, προσθέτοντας ότι το Bitcoin θα μπορούσε να δοκιμάσει το επίπεδο των 30.000 δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v