UBS: Μην ψάχνετε να βρείτε πάτο στα κρυπτονομίσματα!

Οι επενδυτές θα πρέπει να αποφύγουν επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα στην παρούσα φάση, εκτιμά ο οίκος. Πού βλέπει ευκαιρίες στον κλάδο. Τι προτείνει για hedging στα επενδυτικά χαρτοφυλάκια.

UBS: Μην ψάχνετε να βρείτε πάτο στα κρυπτονομίσματα!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

«Καθώς το πλαίσιο νομισματικής πολιτικής που τροφοδότησε το ράλι των κρυπτονομισμάτων ανατρέπεται, πιστεύουμε ότι οι επενδυτές θα πρέπει να αποφύγουν τις προσπάθειες να βρουν τον πάτο στην εν εξελίξει υποχώρηση αυτών των εξαιρετικά κερδοσκοπικών περιουσιακών στοιχείων», σημειώνει σε έκθεσή της προς τους πελάτες της η UBS.

Επί του παρόντος, βλέπουμε πιο ελκυστικές επιλογές για αντιστάθμιση χαρτοφυλακίου, μέσω των μετοχών υγείας και της έκθεσης σε εμπορεύματα, καθώς και άλλους τρόπους ανάληψης ρίσκου, όπως η μετακίνηση χαρτοφυλακίων προς τις μετοχές αξίας και τον ενεργειακό κλάδο ή μέσω εναλλακτικών περιουσιακών στοιχείων, υπογραμμίζει ο επικεφαλής επενδύσεων της UBS Global Wealth Management, Mark Haefele.

Οι επενδυτές με μακροχρόνιο ορίζοντα θα μπορούσαν να εξετάσουν το ενδεχόμενο έκθεσης σε ευκαιρίες που υπάρχουν σε επιλεγμένες ψηφιακές πλατφόρμες ή σε startups, συμπληρώνει. 

Ωστόσο, ο κ. Haefele υπογραμμίζει ότι το ψηφιακό χρήμα που βασίζεται σε blockchain έχει αρχίσει να δείχνει τη χρησιμότητά του και αναμένουμε από περισσότερες μη τραπεζικές οντότητες, δανειστές και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να αξιοποιήσουν αυτά τα νέα εργαλεία για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους και την προσφορά υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v