Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σημάδια ζωής δείχνει το Bitcoin

Το μεγαλύτερο crypto του κόσμου έχει δεχθεί πιέσεις τους τελευταίους μήνες καθώς η Federal Reserve και άλλες κεντρικές τράπεζες έχουν στραφεί προς κύκλους αύξησης των επιτοκίων εν μέσω πεισματικά υψηλού πληθωρισμού.

Σημάδια ζωής δείχνει το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Σημάδια ζωής δείχνει το Bitcoin τη Δευτέρα, αφότου έμεινε κάτω από το βασικό επίπεδο των 30.000 δολαρίων για τέσσερις ημέρες ενώ και άλλα κρυπτονομίσματα ακολούθησαν το παράδειγμά του.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα ενισχύεται για τρίτη μέρα, ξεπερνώντας τις $30.000 -κάνει άλμα 5,6% και φτάνει στις 30.620 δολάρια, σύμφωνα και με το CoinDesk. Ενώ το Bitcoin ανεβαίνει τελευταία, ορισμένα altcoin ξεπέρασαν τις επιδόσεις του, με το Avalanche να σημειώνει άνοδο 6,6% και το Cardano να κερδίζει 8,6%.

Το Bitcoin έχει δεχθεί πιέσεις τους τελευταίους μήνες καθώς η Federal Reserve και άλλες κεντρικές τράπεζες έχουν στραφεί προς κύκλους αύξησης των επιτοκίων, εν μέσω πεισματικά υψηλού πληθωρισμού. Η κατάρρευση του οικοσυστήματος Terra έχει επίσης βλάψει το κλίμα στα ψηφιακά assets.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v