Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εσπασε το φράγμα των $31.000 το Bitcoin

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου μετά τα κέρδη χθες το βράδυ κατά 7%, τις πρωινές ώρες της Τρίτης ενισχύεται 2,7% και φτάνει στις 31.530 δολάρια. To Ethereum, μετά το χθεσινό ράλι του 10%, καταγράφει άνοδο 3,3% και βρίσκεται στις $1.964.

Εσπασε το φράγμα των $31.000 το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία οι τιμές των κρυπτονομισμάτων, με την τιμή του Bitcoin να σπάει το όριο των 31.000 δολαρίων.

Η θετική τάση αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στην αισιοδοξία για την οικονομική ανάπτυξη, που πυροδοτήθηκε από την ανακοίνωση ότι μεγάλες κινεζικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού κέντρου της Σαγκάης, θα άρουν τους αυστηρούς περιορισμούς για τον κορωνοϊό μετά από μήνες καραντίνας.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου μετά τα κέρδη χθες το βράδυ κατά 7%, τις πρωινές ώρες της Τρίτης ενισχύεται 3% και φτάνει στις 31.542 δολάρια. To Ethereum, μετά το χθεσινό ράλι του 10%, καταγράφει άνοδο 3,3% και βρίσκεται στις $1.964.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v