Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιδανικό σημείο εισόδου στο Bitcoin βλέπει ο CEO της MicroStrategy

«Κανείς δεν έχασε ποτέ χρήματα επενδύοντας σε bitcoin για τέσσερα χρόνια», δήλωσε ο Μάικλ Σέιλορ, ένθερμος υποστηρικτής του κρυπτονομίσματος. Κινδυνεύει από πιεστικά margin calls η MicroStrategy.

Ιδανικό σημείο εισόδου στο Bitcoin βλέπει ο CEO της MicroStrategy

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της MicroStrategy, Μάικλ Σέιλορ, δήλωσε ότι η πρόσφατη υποχώρηση του Βitcoin αποτελεί μεγάλη αγοραστική ευκαιρία, σε συνέντευξή του στο CNBC. 

Ο Σέιλορ επιχείρησε να διασκεδάσει την μεγάλη ανησυχία για την κατάρρευση των τιμών στα κρυπτονομίσματα, λέγοντας ότι οποιοσδήποτε χρονικός ορίζοντας τετραετίας στην ιστορία του bitcoin έχει αποφέρει θετικές αποδόσεις για τους επενδυτές. «Κανείς δεν έχασε ποτέ χρήματα επενδύοντας σε bitcoin για τέσσερα χρόνια», δήλωσε. Σημειώνεται ότι το Bitcoin κυκλοφόρησε το 2009.

Οταν ρωτήθηκε εάν η πρόσφατη πτώση των τιμών των κρυπτονομισμάτων, και ειδικότερα του bitcoin, αποτελεί ευκαιρία αγοράς, απάντησε «απολύτως».

Ο Σέιλορ είναι ένθερμος υποστηρικτής του bitcoin εδώ και χρόνια και λίγες μόνο ώρες πριν από τη συνέντευξή του στο CNBC, έγραψε στο Twitter «1 BTC = 1BTC», μια πιθανή αναφορά στο ότι δεν δίνει μεγάλη προσοχή στις βραχυπρόθεσμες κινήσεις των τιμών.

Αργότερα, ανάρτησε στο Twitter ότι «το bitcoin είναι αντίδοτο στο χάος» μετά τις πρόσφατες μεγάλες διακυμάνσεις στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ.

Το CNBC επισημαίνει ότι η Microstrategy ίσως είναι αντιμέτωπη με πιεστικά margin calls που θα ανάγκαζαν την εταιρία να πουλήσει μερικά από τα 130.000 bitcoin που ελέγχει. 

Το Bitcoin διαπραγματευόταν σήμερα κάτω από τα 21.000 δολάρια, στα 20.682 δολάρια, σχεδόν 70% χαμηλότερα από το υψηλό όλων των εποχών τον Νοέμβριο του 2021, σύμφωνα με στοιχεία του CoinDesk. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v