Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρνητικό γύρισμα για το Bitcoin μετά το ράλι 11%

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου κέρδισε για λίγο τις $20.000. Ωστόσο, γύρισε αρνητικά και με πτώση 3% προσγειώνεται στις 19.380 δολάρια. Ογδόντα bitcoins αγόρασε το Ελ Σαλβαδόρ.

Αρνητικό γύρισμα για το Bitcoin μετά το ράλι 11%

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Οι αγοραστές με πτώση του Bitcoin ελπίζουν ότι τα πράγματα δεν θα γίνουν πολύ χειρότερα για τα κρυπτονομίσματα στο υπόλοιπο του τρέχοντος έτους.

Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα έκανε ράλι έως και 11,3% στην Ασία την Παρασκευή, κλείνοντας για λίγο στο επίπεδο των 21.000 δολαρίων. Η άνοδος στη συνέχεια συγκρατήθηκε στο 5% στη μία το μεσημέρι τοπική ώρα στο Τόκιο, αφήνοντας το Bitcoin στα $19.660 περίπου. 

Στη συνέχεια ωστόσο γύρισε αρνητικά, και αυτή την ώρα χάνει 3%, φτάνοντας στις 19.380 δολάρια, σύμφωνα με το CoinDesk. Το Bitcoin περιστρέφεται γύρω από το όριο των 20.000 δολαρίων μετά από απώλειες 57% φέτος.

Το Bitcoin «θα μπορούσε να είναι ευάλωτο, πολλοί traders φοβούνται μία πτώση προς την περιοχή των 10.000 δολαρίων», αν η αναταραχή στη Wall Street συνεχιστεί το τρίτο τρίμηνο, έγραψε σε σημείωμα ο Edward Moya, ανώτερος αναλυτής αγοράς στην Oanda Corp.

Τέτοιοι κίνδυνοι δεν αποθαρρύνουν το Ελ Σαλβαδόρ: ο Πρόεδρός του Nayib Bukele ανήρτησε στο Twitter ότι η χώρα του «αγόρασε ξανά την πτώση», αυτή τη φορά αγόρασε 80 Bitcoin στην τιμή των 19.000 δολαρίων το καθένα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v