Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρίτη μέρα κατηφορίζει το Bitcoin

Tο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα υποχωρεί 1,7%, στις 22.896 δολάρια. Το Ether χάνει 5,8%, στις $1.590 ενώ τα μικρότερα νομίσματα, από το Polkadot έως το Cardano, είναι επίσης στο κόκκινο.

Τρίτη μέρα κατηφορίζει το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η περίοδος αναταραχής στις παγκόσμιες αγορές λόγω της βαθύτερης έντασης ΗΠΑ-Κίνας επιβαρύνει τα κρυπτονομίσματα, οδηγώντας το Bitcoin χαμηλότερα για τρίτη ημέρα.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα υποχωρεί 1,7% στις 22.896 δολάρια. Το Ether χάνει 5,8%, στις $1.590 ενώ τα μικρότερα νομίσματα, από το Polkadot έως το Cardano, είναι επίσης στο κόκκινο.

Πριν από τις πιο πρόσφατες διακυμάνσεις, το Bitcoin ήταν σε πορεία το Σαββατοκύριακο προς τις $25.000. Η άνοδος ενθάρρυνε την άποψη ότι τα χειρότερα πέρασαν. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v