Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράλι κάνουν τα crypto με το Bitcoin να πρωτοστατεί

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου ενισχύεται πάνω από 4%, ξεπερνώντας το όριο των 24.000 δολαρίων, ενώ το Ether κινείται ανοδικά πάνω από 5%, στις 1.772 δολάρια. Τι οδηγεί την κίνηση.

Ράλι κάνουν τα crypto με το Bitcoin να πρωτοστατεί

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ράλι κάνουν τα crypto τη Δευτέρα με το Bitcoin να πρωτοστατεί, καθώς οι επενδυτές στρέφονται στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία στον απόηχο των ισχυρών δεδομένων για τις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου ενισχύεται πάνω από 4%, ξεπερνώντας το όριο των 24.000 δολαρίων, ενώ το Ether κινείται ανοδικά πάνω από 5% στις 1.772 δολάρια.

Ο κλάδος των κρυπτονομισμάτων ενισχύθηκε καθώς κινούνται θετικά και οι  ευρωπαϊκές μετοχές και τα futures της Wall, αφού τα ισχυρά στοιχεία από την αμερικανική αγορά εργασίας έδειξαν ότι η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου μπορεί να αποφύγει μια σκληρή προσγείωση, ακόμη και αν η Federal Reserve προχωράει σε επιθετική σύσφιξη.

Τα Altcoins βρίσκονται επίσης στο πράσινο, σύμφωνα με τα στοιχεία τιμολόγησης του Bloomberg, με το SOL της Solana, το DOT της Polkadot και το AVAX της Avalanche να κερδίζουν περισσότερο από 3% τις τελευταίες 24 ώρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v