Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Ιράν εισάγει προϊόντα αξίας $10 εκατ. πληρώνοντας με κρυπτονομίσματα!

Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, η χρήση κρυπτονομισμάτων και έξυπνων συμβολαίων θα χρησιμοποιείται ευρέως στο εξωτερικό εμπόριο, δήλωσε κρατικός αξιωματούχος της Τεχεράνης.

Το Ιράν εισάγει προϊόντα αξίας $10 εκατ. πληρώνοντας με κρυπτονομίσματα!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Ιράν κατέγραψε την πρώτη του επίσημη παραγγελία για εισαγωγή αγαθών αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε κρυπτονομίσματα αυτή την εβδομάδα, ανέφερε το ημιεπίσημο πρακτορείο Tasnim την Τρίτη επικαλούμενο αξιωματούχο του Υπουργείου Βιομηχανίας, Ορυχείου και Εμπορίου.

"Αυτή την εβδομάδα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη επίσημη καταχώριση παραγγελιών εισαγωγής αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων με χρήση κρυπτονομισμάτων. Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, η χρήση κρυπτονομισμάτων και έξυπνων συμβολαίων θα χρησιμοποιείται ευρέως στο εξωτερικό εμπόριο με χώρες-στόχους", δήλωσε ο Alireza Peymanpak.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v