Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επέστρεψε πάνω από τις 20.000 δολάρια το Bitcoin

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο σημείωσε άνοδο 6% στις 20.520 δολάρια, το υψηλότερο από τις 26 Αυγούστου, ξεπερνώντας τα περισσότερα από τα άλλα κορυφαία tokens όπως το Ether.

Επέστρεψε πάνω από τις 20.000 δολάρια το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Bitcoin σημείωσε τη μεγαλύτερη άνοδο εδώ και ένα μήνα, ξεπερνώντας το ψυχολογικά σημαντικό επίπεδο των 20.000 δολαρίων, καθώς επωφελείται από την αδυναμία που επιδεικνύει σήμερα το δολάριο.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο σημείωσε άνοδο 6% στις 20.520 δολάρια, το υψηλότερο από τις 26 Αυγούστου, ξεπερνώντας τα περισσότερα από τα άλλα κορυφαία tokens όπως το Ether, μεταδίδει το Bloomberg. 

Ο δείκτης Bloomberg Dollar Spot υποχώρησε 0,7% στις συναλλαγές της Ασίας, μετά από άνοδο στο υψηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί αυτή την εβδομάδα. Κάθε νόμισμα της Ομάδας των 10 ενισχύθηκε έναντι του δολαρίου.

Το Bitcoin έχει κολλήσει τελευταία σε στενό εύρος συναλλαγών, εν μέρει αντικατοπτρίζοντας την αβεβαιότητα σχετικά με το πόσο μακριά θα φτάσουν οι κεντρικές τράπεζες στην αύξηση των επιτοκίων, ενόψει της επιβράδυνσης της παγκόσμιας οικονομίας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v