Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκε το πολυαναμενόμενο Merge του Ethereum

Η μεγαλύτερη και πιο φιλόδοξη αναβάθμιση λογισμικού στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων μέχρι σήμερα. Η κατανάλωση ενέργειας του ψηφιακού νομίσματος θα μειωθεί κατά 99%.

Ολοκληρώθηκε το πολυαναμενόμενο Merge του Ethereum

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ο πιο σημαντικός εμπορικός αυτοκινητόδρομος των crypto, το Ethereum, μόλις ανακαινίστηκε...

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το δίκτυο blockchain ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη και πιο φιλόδοξη αναβάθμιση λογισμικού στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τον συνιδρυτή του Vitalik Buterin και την ανάρτησή του στο Twitter σήμερα Πέμπτη.

Το Merge -όπως ονομάστηκε η αναβάθμιση- αντικατέστησε τους υπολογιστές που απαιτούσαν πολλή ενέργεια για τις συναλλαγές στο δίκτυο, με μια πιο ενεργειακά αποδοτική ρύθμιση χρησιμοποιώντας στοίβες του Ether, τοποθετημένες σε ειδικά πορτοφόλια. Ως αποτέλεσμα, η κατανάλωση ενέργειας του Ethereum θα μειωθεί κατά 99%.

Τέτοιο γεγονός δεν έχει επιχειρηθεί ποτέ στα κρυπτονομίσματα, πόσο μάλλον στο Ethereum, όπου βρίσκονται περίπου 3.500 ενεργές αποκεντρωμένες εφαρμογές, που κυμαίνονται από ανταλλακτήρια έως παιχνίδια και διαχείριση crypto αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το Merge δεν αλλάζει την εμπειρία του τελικού χρήστη Ethereum, αλλά είναι ένα βασικό σκαλοπάτι για περισσότερες αναβαθμίσεις, που θα κάνουν το δίκτυο ταχύτερο και φθηνότερο και θα αυξήσει περαιτέρω τη χρήση του.

H τιμή του Ether υπερπενταπλασιάστηκε το 2021, πολύ περισσότερο από ό,τι το Bitcoin, εν μέρει λόγω της αισιοδοξίας για το Merge. Και τα δύο ψηφιακά νομίσματα έχουν δυσκολευτεί από τότε που έφτασαν σε υψηλά ρεκόρ τον Νοέμβριο, με το Ether να έχει υποχωρήσει περισσότερο από 50% φέτος.

Στις σημερινές συναλλαγές, το Ethereum ενισχύεται 1,2%, στα 1.630,90 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v