Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε χαμηλό δύο μηνών βυθίζεται το Ether, βουτιά και για το Bitcoin

Το Ether χάνει 11% και προσγειώνεται στα 1.290 δολάρια, ενώ το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου καταγράφει απώλειες 7,9% και περνάει κάτω από τις $19.000, φτάνοντας στις 18.464.

Σε χαμηλό δύο μηνών βυθίζεται το Ether, βουτιά και για το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Απώλειες καταγράφουν τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα του κόσμου σήμερα Δευτέρα, με το Bitcoin να τελεί υπό διαπραγμάτευση κάτω από τις 19.000 δολάρια και το Ether να βυθίζεται σε χαμηλό δύο μηνών.

Ο Gary Gensler, επικεφαλής της αμερικανικής επιτροπής κεφαλαιαγοράς (SEC), το Σάββατο έκανε άλλη μια παρέμβαση, με αφορμή τη μετάβαση του Ethereum στο PoS και με τις δηλώσεις του χάλασε τον πανηγυρικό κλίμα που επικρατούσε, ρίχνοντας την τιμή του στα 1.450 δολάρια ή -11%.

Τα κρυπτονομίσματα επιβαρύνονται από την περαιτέρω πτώση του δεύτερου μεγαλύτερου ψηφιακού νομίσματος, του Ether, καθώς και από την πολύ πιθανή προοπτική αύξησης της παγκόσμιας νομισματικής σύσφιξης αυτή την εβδομάδα. 

Θεωρητικά, τα crypto θα πρέπει να διαπραγματεύονται ανεξάρτητα, αλλά έχει αποδειχθεί ότι συσχετίζονται με άλλα περιουσιακά στοιχεία ευαίσθητα στον κίνδυνο, όπως οι μετοχές.

Στις σημερινές συναλλαγές, το Ether χάνει 11%, στα 1.290 δολάρια, ενώ το Bitcoin καταγράφει απώλειες 7,9%, στις 18.464.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v