Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίθεση χάκερ σε Binance Coin αξίας $568 εκατ.

Εγινε επίθεση σε μια γέφυρα μεταξύ blockchains και το ζήτημα «περιορίζεται τώρα», δήλωσε ο Changpeng «CZ» Zhao, ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής του Binance, του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στον κόσμο.

Επίθεση χάκερ σε Binance Coin αξίας $568 εκατ.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Μια ήδη κακή χρονιά για τα κρυπτονομίσματα πήρε τροπή προς το χειρότερο αφού κλάπηκαν περίπου 568 εκατ. δολάρια σε Binance Coin, στο πιο πρόσφατο χακάρισμα που χτύπησε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, έγινε επίθεση σε μια γέφυρα μεταξύ blockchains και το ζήτημα «περιορίζεται τώρα», δήλωσε την Παρασκευή στο Twitter ο Changpeng «CZ» Zhao, ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής του Binance, του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στον κόσμο.

Ειδικοί σε θέματα ασφάλειας στις εταιρείες κρύπτο BlockSec και Paradigm είπαν ότι τα δεδομένα blockchain έδειξαν ότι κάποιος είχε χακάρει δύο εκατομμύρια tokens του Binance Coin - επίσης γνωστό ως BNB - σε δύο συναλλαγές. Αυτό ισοδυναμεί με περίπου 568 εκατ. δολάρια σε τρέχουσες τιμές για το εικονικό νόμισμα.

Το crypto καταγράφει απώλειες 3,8%.

Ενας εκπρόσωπος του BNB Chain που υποστηρίζεται από την Binance υπολόγισε ότι το περιστατικό αφορούσε ψηφιακά νομίσματα από 100 έως 110 εκατ. δολάρια. Τουλάχιστον 7 εκατομμύρια δολάρια από κλεμμένα κεφάλαια έχουν ήδη «παγώσει», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v