Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το εργαλείο που διαθέτουν μόνο οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων

Τι προσφέρει η on-chain ανάλυση σε όσους ασχολούνται με τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, εξηγεί ο Απόστολος Τσικούρας. Γιατί μικροί και μεγάλοι επενδυτές έχουν ίσες ευκαιρίες και ίδιες δυνατότητες.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ο Απόστολος Τσικούρας είναι τελειόφοιτος Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γνωστός στην ελληνική κοινότητα των κρυπτονομισμάτων για τις παρεμβάσεις του σε νομικά ζητήματα για απάτες κ.λπ.

Τα ενδιαφέροντά του όμως δεν περιορίζονται εκεί. Είναι επίσης και ο επίσημος μεταφραστής της κορυφαίας στον κόσμο εταιρείας on-chain μετρήσεων Glassnode. Ο πλέον αρμόδιος για να διδάξει on-chain ανάλυση, στην επενδυτική ενότητα του Institute of Digital Finance.

Στη συνομιλία του με τον Βασίλη Παζόπουλο εξηγεί γιατί είναι απαραίτητο να μελετάμε την on-chain ανάλυση και ποια είναι η διαφορά της με την τεχνική ανάλυση, που χρησιμοποιούν οι traders στις παραδοσιακές αγορές. Ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο διεξάγουμε μια νέου τύπου θεμελιώδη ανάλυση, αποκομίζοντας τα κρίσιμα δεδομένα που καταγράφονται στο blockchain και εξάγοντας γόνιμα συμπεράσματα.

Γιατί το trading στο Bitcoin είναι πιο δίκαιο, δεδομένου ότι λόγω της διαφάνειας προσφέρει ίσες ευκαιρίες στους συμμετέχοντες. Αυτό το χαρακτηριστικό την καθιστά ως την πιο δημοκρατική αγορά, καθώς ο μικρός έχει τις ίδιες δυνατότητες με τον μεγάλο. Τόσο στη spot αγορά όσο και σε αυτή των παραγώγων.

Το βιογραφικό

Ο Απόστολος Τσικούρας είναι τελειόφοιτος Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διαχειριστικό μέλος της Ελληνικής Κοινότητας Κρυπτονομισμάτων. Είναι ο επίσημος μεταφραστής της κορυφαίας εταιρείας on-chain μετρήσεων Glassnode. Έχει αναλάβει τις on-chain αναλύσεις του PameCrypto.gr, ενός ενημερωτικού portal για κρυπτονομίσματα, όντας ιδρυτικό μέλός του. Παράλληλα εργάζεται ως ερευνητής σε νομική εταιρεία που ασχολείται με υποθέσεις χρηματοοικονομικού ενδιαφέροντος, μεταξύ αυτών και τα κρυπτονομίσματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v