Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κάτω από τις $16.000 το Bitcoin εν μέσω σκανδάλου FTX

Χάνει 4,8% και προσγειώνεται στις $15.929, ενώ το Ether με πτώση 4,2% βρίσκεται στα $1.201. Κατηφορίζουν τα κρυπτονομίσματα, στο φως και άλλες λεπτομέρειες για το ανταλλακτήριο.

Κάτω από τις $16.000 το Bitcoin εν μέσω σκανδάλου FTX

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Εξακολουθούν να υποχωρούν τα κρυπτονομίσματα σήμερα Δευτέρα, με το Bitcoin να πέφτει κάτω από τις 16.000 δολάρια για πρώτη φορά σε σχεδόν δύο χρόνια, καθώς συνεχίζουν να δημοσιεύονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το σκάνδαλο FTX.  

Μετά την αίτηση πτώχευσης, το ανταλλακτήριο crypto του Sam Bankman-Fried ισχυρίστηκε ότι είχε δεχθεί επίθεση από χάκερ και ότι «όλα τα κεφάλαια φαίνεται να έχουν χαθεί».

Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Alameda Research, εταιρεία trading που ιδρύθηκε από τον Bankman-Fried, χρησιμοποίησε δισεκατομμύρια κεφάλαια πελατών από το ανταλλακτήριο FTX, χωρίς να το γνωρίζουν οι επενδυτές.

Την ίδια ώρα, η αρμόδια ρυθμιστική αρχή και η αστυνομία στις Μπαχάμες ανέκριναν τον ιδρυτή του ανταλλακτηρίου το Σάββατο.

Το Bitcoin χάνει 4,8%, στις 15.929 δολάρια, ενώ το Ether με πτώση 4,2%, βρίσκεται στα $1.201,92.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v