Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκκαθαριστές της PwC όρισαν οι Μπαχάμες για το FTX

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις Μπαχάμες δήλωσε ότι ηγείται μιας έρευνας σχετικά με εταιρεία κρυπτονομισμάτων με έδρα το Νασάου. Πληθαίνουν οι πονοκέφαλοι για τον Bankman-Fried.

Εκκαθαριστές της PwC όρισαν οι Μπαχάμες για το FTX

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Οι χρηματοοικονομικές ρυθμιστικές αρχές στις Μπαχάμες ερευνούν το FTX και προστίθενται στον μακρύ κατάλογο όσων εμπλέκονται με την κατάρρευση της αυτοκρατορίας κρυπτονομισμάτων του Sam Bankman-Fried των 32 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Δύο εταίροι της PwC, ο ένας με έδρα το γραφείο στις Μπαχάμες και ο δεύτερος στο Χονγκ Κονγκ, ονομάστηκαν ως εκκαθαριστές.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις Μπαχάμες δήλωσε ότι ηγείται μιας έρευνας σχετικά με εταιρεία κρυπτονομισμάτων με έδρα το Νασάου και ότι εξασφάλισε τον δικαστικό διορισμό προσωρινών εκκαθαριστών.

«Δεδομένου του μεγέθους, του επείγοντος και των διεθνών επιπτώσεων των εξελισσόμενων γεγονότων σε σχέση με το FTX, η επιτροπή αναγνώρισε ότι έπρεπε να κινηθεί γρήγορα για την περαιτέρω προστασία των συμφερόντων των πελατών, των πιστωτών και άλλων ενδιαφερόμενων μερών παγκοσμίως», ανέφερε η Επιτροπή.

Η κίνηση αυξάνει τους νομικούς κινδύνους που αντιμετωπίζει ο Bankman-Fried και οι εταιρείες του, μετά την αίτηση πτώχευσης που κατέθεσε ο 30χρονος πρώην δισεκατομμυριούχος στο Ντέλαγουερ την Παρασκευή.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ διεύρυνε πρόσφατα μια έρευνα για την FTX, η οποία περιλαμβάνει τη διαχείριση κεφαλαίων πελατών, σύμφωνα με άτομο που γνωρίζει το θέμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v