Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

NFTs έβγαλε ο πρώην πρόεδρος Donald Trump!

Συλλεκτική σειρά NFTs με πρωταγωνιστή τον... εαυτό του εξέδωσε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ. Το κόστος και η ευκαιρία για ένα δείπνο με τον Trump. Τα νεότερα για τα NFTs του Εuro2day.gr.

NFTs έβγαλε ο πρώην πρόεδρος Donald Trump!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Αναμφίβολα ο Donald Trump είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στην πολιτική. Ωστόσο έχει δύο ιδιότητες, για τις οποίες δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανείς. Ότι ξέρει πώς να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας και ότι έχει την ικανότητα να κερδίζει χρήματα.

Αυτές ακριβώς τις ιδιότητες επιβεβαίωσε χθες, βγάζοντας μια συλλογή από NFTs (non-fungible token ή μη αντικαταστατά ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία)… με τον εαυτό του! Η συλλογή έχει τη μορφή ψηφιακών καρτών σε περιορισμένα αντίτυπα (συνολικά 45.000), που τον απεικονίζουν σε διάφορες  καταστάσεις και πόζες. Εμφανίζεται ως υπερήρωας, αστροναύτης, καουμπόης και άλλες ιδιότητες!

Καθεμία από τις φιγούρες-NFTs θα διατίθεται σε 2, 5, 7 ή 10 αντίγραφα. Καμία δεν θα έχει περισσότερα από 20. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ο Trump, «Αυτές οι κάρτες περιορισμένης έκδοσης αναπαριστούν μέσω της τέχνης τη ζωή και την καριέρα μου!».

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ με αυτόν τον τρόπο έκανε την έκπληξη. Τον προηγούμενο μήνα, ξεκίνησε την εκστρατεία του για τις επερχόμενες εκλογές, στις οποίες θα είναι και πάλι υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο.

Αφού προκάλεσε όλη την εβδομάδα εικασίες γύρω από μια «σημαντική ανακοίνωση», αντί να κάνει κάποια πολιτικού περιεχομένου δήλωση, δημοσίευσε ένα διαφημιστικό βίντεο στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων «Truth Social», για τα NFTs!

Όπως ανέφερε, τα μη ανταλλάξιμα περιουσιακά στοιχεία (NFT) μοιάζουν με κάρτες του μπέιζμπολ. Κοστίζουν 99 δολάρια η καθεμία, κάνοντας τες το ιδανικό δώρο Χριστουγέννων, σύμφωνα με τον πρώην Πρόεδρο. Για τα NFTs του Trump χρησιμοποιήθηκε το δίκτυο του Polygon και μπορούν να αγοραστούν είτε με Ethereum είτε με δολάρια.

Οι αγοραστές δεν θα κατέχουν απλώς μια συλλεκτική ψηφιακή κάρτα, αλλά θα συμμετάσχουν και σε μια κλήρωση. Θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν βραβεία και την ευκαιρία να συναντήσουν προσωπικά τον ίδιο τον Τραμπ. Είτε σε ένα εορταστικό δείπνο, είτε παίζοντας μαζί του γκολφ, είτε για να πιούνε κοκτέιλ στο Mar-a-Lago! Όσοι αγοράζουν 45 NFTs (δαπανήσουν δηλαδή 4.455 δολάρια), θα εξασφαλίσουν δείπνο με τον πρόεδρο.

Θυμίζουμε πως ο πρώην Πρόεδρος στη θητεία του στον Λευκό Οίκο εμφανιζόταν απόλυτα εχθρικός προς το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Ίσως να άλλαξε γνώμη, διακρίνοντας τις ιδιότητες και τα πλεονεκτήματα της blockchain τεχνολογίας, εξαιτίας της συζύγου του Melania. Πριν από 12 μήνες ακριβώς η Melania είχε παρουσιάσει το δικό της NFT, το οποίο είχε βγάλει προς πώληση, μια ψηφιακή αναπαράσταση μιας ακουαρέλας που απεικονίζει τα μάτια της. Ζωγράφος ήταν ο Γάλλος Marc-Antoine Coulon, ο οποίος «ενσωμάτωσε τα μπλε μάτια του κοβαλτίου της Melania».

Τα NFTs του Εuro2day.gr

Όσον αφορά τα δικά μας συλλεκτικά NFTs, για τα 20 χρόνια του Εuro2day.gr, σήμερα ολοκληρώνεται ο δεύτερος γύρος. Σε λίγες ημέρες θα ζητήσουμε να μας στείλετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας για να διαπιστώσουμε ποιος έχει και τα 20 συλλεκτικά NFTs. Θα αφήσουμε μια εβδομάδα για να έχουν το περιθώριο σε όσους λείπουν λίγα κομμάτια, για να τα ανταλλάξουν με άλλους φίλους, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη συλλογή. Οι συνεννοήσεις γίνονται στον λογαριασμό του Βασίλη Παζόπουλου στο Twitter

Όποιος τα μαζέψει όλα, θα λάβει το 21ο και θα μπει στην κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο. Ένα άλλο NFT το οποίο θα διατεθεί σε μόλις 10 αριθμημένα αντίγραφα. Πρόκειται για την πρώτη έντυπη διαφήμιση του Euro2day.gr στην εφημερίδα «Μέτοχος & Επενδύσεις». Τα 5 θα μπορεί να τα αποκτήσει κάποιος μέσω πλειστηριασμού. Τα υπόλοιπα 5 θα διατεθούν δωρεάν (μετά από κλήρωση) σε όσους συγκεντρώσουν και τα 20 κομμάτια της συλλογής.

Τα προς πώληση NFTs θα αναρτηθούν στο NFT marketplace της Binance. Το σύνολο των εσόδων από την πώληση αυτών των NFTs θα προσφερθεί στο Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος», που από το 1978 προσφέρει ειδική εκπαίδευση και προνοιακές υπηρεσίες σε παιδιά και νέους με αυτισμό και νοητική αναπηρία και άλλα κοινωνικά ελλείμματα.

* Ειδική προσφορά: Για τους αναγνώστες του Εuro2day.gr και μετά τη νέα συνεργασία που πραγματοποιήσαμε με το ανταλλακτήριο Binance, όσοι γράφονται ως νέοι πελάτες, με αυτό το λινκ https://accounts.binance.com/en/register?ref=39576698, μετά την πρώτη τους αγοραπωλησία θα λάβουν μπόνους 50 δολαρίων και άλλα προνόμια.

 

Βιβλίο για τα κρυπτονομίσματα

Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο «Το επενδυτικό εγχειρίδιο του Bitcoin» από το https://www.media2day.gr/seminars


 

* Το άρθρο δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση των αναφερόμενων τίτλων. Παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v