Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δάνειο σε πτωχευμένη εταιρεία εξόρυξης crypto έδωσε η BlackRock

Η Core Scientific είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξορύκτες Bitcoin, συνεισφέροντας σχεδόν το 10% της υπολογιστικής ισχύος ολόκληρου του δικτύου Bitcoin.

Δάνειο σε πτωχευμένη εταιρεία εξόρυξης crypto έδωσε η BlackRock

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η BlackRock Inc. είναι μεταξύ μιας ομάδας πιστωτών που δάνεισε χρήματα στην Bitcoin Miner Core Scientific Inc., ώστε να μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί όσο βρίσκεται σε πτώχευση.

Η BlackRock έχει δεσμεύσει δάνειο ύψους 17 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω κεφαλαίων και λογαριασμών που διαχειρίζονται οι θυγατρικές της, μεταδίδει το Bloomberg. 

Η εταιρεία εξόρυξης κρυπτονομισμάτων με έδρα το Όστιν του Τέξας κήρυξε πτώχευση την περασμένη εβδομάδα και απέκτησε πρόσβαση σε φρέσκα μετρητά 37,5 εκατομμυρίων δολαρίων από μια ομάδα πιστωτών που κατέχει τους περισσότερους από τους μετατρέψιμους τίτλους της, άνω των 550 εκατομμυρίων δολαρίων. Το δάνειο έχει επιτόκιο 10% που είναι πληρωτέο σε είδος.

Η Core Scientific είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξορύκτες Bitcoin, συνεισφέροντας σχεδόν το 10% της υπολογιστικής ισχύος για την ασφάλεια ολόκληρου του δικτύου Bitcoin. Είναι μεταξύ μιας μικρής ομάδας εταιρειών που συγκέντρωσαν εκατομμύρια εκδίδοντας χρέος κατά την τελευταία ανοδική πορεία του κρυπτονομίσματος, αλλά δυσκολεύτηκαν να παραμείνουν σε λειτουργία μετά τη βουτιά της αξίας του και την εκτόξευση των τιμών ενέργειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v