Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κίνδυνος για νέο μεγάλο «κανόνι» στα κρυπτονομίσματα

Η Genesis απέλυσε το 30% του προσωπικού. Εξετάζει αίτημα προστασίας από τους πιστωτές.

Κίνδυνος για νέο μεγάλο «κανόνι» στα κρυπτονομίσματα

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

H πλατφόρμα δανεισμού κρυπτονομισμάτων Genesis εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλλει αίτηση για την υπαγωγή της στο άρθρο 11 του αμερικανικού πτωχευτικού κώδικα, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

H αμερικανική εφημερίδα ανέφερε ότι η Genesis συνεργάζεται με την επενδυτική τράπεζα Moelis για να εξετάσει τις διαθέσιμες επιλογές. 

Σύμφωνα με τη WSJ, η Genesis απέλυσε επίσης το 30% του προσωπικού της σε δεύτερο γύρο περικοπών θέσεων εργασίας σε λιγότερο από έξι μήνες.

Την είδηση επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. 

Σημειώνεται ότι η Genesis είχε απολύσει το 20% του προσωπικού τον Αύγουστο. 

O δανειοδοτικός βραχίονας της εταιρείας, Genesis Global Capital, πάγωσε τις αναλήψεις κεφαλαίων από πελάτες στις 16 Νοεμβρίου, επικαλούμενος πρωτοφανείς αναταραχές στην αγορά κρυπτονομισμάτων μετά την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου FTX, του κατηγορούμενο για απάτη Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v