Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το μεγαλύτερο σερί ανόδου από το 2020 για το Bitcoin

Για εννέα διαδοχικές ημέρες καταγράφει κέρδη το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο. Εχει ενισχυθεί πάνω από 10% αυτό τον μήνα ενώ το δεύτερο μεγαλύτερο token, το Ether, περίπου 17%. Πώς κινούνται τα crypto σήμερα.

Το μεγαλύτερο σερί ανόδου από το 2020 για το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ενα παρατεταμένο ράλι στο Bitcoin δίνει στους λάτρεις των κρυπτονομισμάτων μια μικρή απόλαυση, σε μια σκοτεινή περίοδο για τα crypto.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο ενισχύεται για εννέα διαδοχικές ημέρες, κάνοντας το μεγαλύτερο σερί τέτοιου είδους από το 2020. Το Bitcoin έχει ενισχυθεί πάνω από 10% αυτό τον μήνα και το δεύτερο μεγαλύτερο token, το Ether, περίπου 17%.

Το Bitcoin καταγράφει άνοδο 4%, στις 18.126 δολάρια. Το Ether με κέρδη 5% βρίσκεται στα $1.398, ενώ το Avalanche εκτοξεύεται 23%, σύμφωνα με το CoinDesk, στα $15,47.

Τα στοιχήματα ότι ο πληθωρισμός μειώνεται και ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα θα επιβραδύνει τον ρυθμό των αυξήσεων των επιτοκίων έχουν βοηθήσει κάθε είδους περιουσιακά στοιχεία στις αρχές του 2023. Για το Bitcoin, τα πρόσφατα κέρδη έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την περυσινή πτώση άνω του 60%, εν μέσω μιας σειράς πτωχεύσεων,  συμπεριλαμβανομένου του ανταλλακτηρίου FTX.

«Τα περιουσιακά στοιχεία κινδύνου έχουν ενισχυθεί, καθώς το τερματικό επιτόκιο έρχεται αργά αλλά σταθερά στο προσκήνιο», δήλωσε ο Michael Purves, ιδρυτής της Tallbacken Capital Advisors. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v