Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράλι 7,5% για το Bitcoin πάνω από τα 21.000 δολάρια

Σε τροχιά ανάκαμψης τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα, με την αποτίμηση της αγοράς να σκαρφαλώνει πάνω από το 1 τρισ. δολάρια για πρώτη φορά από τις αρχές Νοεμβρίου!

Ράλι 7,5% για το Bitcoin πάνω από τα 21.000 δολάρια

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Bitcoin εκτινάχθηκε πάνω από 21.000 δολάρια το Σάββατο εν μέσω αισιοδοξίας των επενδυτών ότι η τιμή του ενδέχεται να έχει φθάσει στο χαμηλότερο σημείο της και ότι ο πληθωρισμός στις μεγάλες οικονομίες έχει ήδη κορυφωθεί.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα καταγράφει άνοδο έως και 7,5% στα 21.299 δολάρια.

Σημειώνεται ότι η τιμή του δεν έχει ξεπεράσει τα 20.000 $ από τις 8 Νοεμβρίου και το Σάββατο σηματοδότησε την 11η συνεχόμενη ημέρα ανόδου.

Το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε αποτίμηση, Ether σημείωσε άνοδο έως και 9,7%, και άλλα tokens όπως το Cardano και το Dogecoin σημείωσαν επίσης ισχυρά κέρδη.

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς crypto ενισχύεται πάνω από το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια για πρώτη φορά από τις αρχές Νοεμβρίου, σύμφωνα με στοιχεία της CoinGecko.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v