Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποσύρεται από την ιαπωνική αγορά η Coinbase

Δεν αναμένει οικονομικά οφέλη από την παρουσία της στη χώρα. Εξάλλου, ο κλάδος των κρυπτονομισμάτων αντιμετωπίζει το ένα πλήγμα μετά το άλλο.

Αποσύρεται από την ιαπωνική αγορά η Coinbase

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η Coinbase διακόπτει τις δραστηριότητές της στην Ιαπωνία λόγω των ασταθών συνθηκών της αγοράς, ανακοίνωσε το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση περικοπών στις θέσεις εργασίας της καθώς μειώνεται η ζήτηση για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, μεταδίδει το Reuters.

Η κίνηση έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου και η Kraken δήλωσε ότι σταματά τις δραστηριότητές της στη χώρα.

«Η Ιαπωνία είναι απίθανο να συνεισφέρει ουσιαστικά στα έσοδα της Coinbase», είπε ο Owen Lau, αναλυτής της Oppenheimer.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων διανύει ταραχώδεις περιόδους, καθώς η πτώση της αξίας των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων εν μέσω αυξανόμενων επιτοκίων και κατάρρευσης ορισμένων από τους μεγαλύτερους παίκτες της, όπως η FTX, έχουν κλονίσει την πίστη των επενδυτών σε αυτό που θεωρούνταν ως η επόμενη επανάσταση στον κόσμο του χρήματος και της οικονομίας.

Η Coinbase, η Crypto.com και η Huobi έχουν ανακοινώσει σχέδια να απολύσουν περίπου το 20% του προσωπικού τους, ενώ πηγή είπε στο Reuters νωρίτερα αυτό τον μήνα ότι και η Genesis είχε περικόψει θέσεις εργασίας, που αντιστοιχούν στο 30% του εργατικού της δυναμικού.

Όλοι οι πελάτες της Coinbase Japan θα έχουν προθεσμία έως τις 16 Φεβρουαρίου για να αποσύρουν τα χαρτοφυλάκιά τους σε φυσικά νομίσματα και κρυπτονομίσματα, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Οι μετοχές της έχασαν περίπου το 86% της αξίας τους πέρυσι, εν μέσω ξεπουλήματος εκ βάθρων που εξαφάνισε πάνω από 1 τρισ. δολάρια από τον κλάδο των κρυπτονομισμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v