Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποβάλλει αίτηση πτώχευσης η εταιρεία crypto Genesis

Νέο «κανόνι» στην αγορά κρυπτονομισμάτων τις επόμενες μέρες ή και ώρες, μεταδίδει το Bloomberg. Έχει ήδη απολύσει πάνω από το 30% του προσωπικού της.

Υποβάλλει αίτηση πτώχευσης η εταιρεία crypto Genesis

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η εταιρεία κρυπτονομισμάτων Genesis Global Capital ετοιμάζεται να κηρύξει πτώχευση μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, αναφέρει το Bloomberg επικαλούμενο πηγές. 

H πλατφόρμα δανεισμού κρυπτονομισμάτων απέλυσε πρόσφατα το 30% του προσωπικού της, σε δεύτερο γύρο περικοπών θέσεων εργασίας μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες.

O δανειοδοτικός βραχίονας της εταιρείας πάγωσε τις αναλήψεις κεφαλαίων από πελάτες στις 16 Νοεμβρίου, επικαλούμενος πρωτοφανείς αναταραχές στην αγορά κρυπτονομισμάτων μετά την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου FTX.

Η πτώση της αξίας των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων εν μέσω αυξανόμενων επιτοκίων και κατάρρευσης ορισμένων από τους μεγαλύτερους παίκτες της αγοράς έχει κλονίσει την πίστη των επενδυτών προς τον κλάδο.

Ενδεικτικά, η Coinbase, η Crypto.com και η Huobi έχουν ανακοινώσει επίσης ότι σχεδιάζουν να απολύσουν περίπου το 20% του προσωπικού τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v