Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πότε είναι η ώρα της αποχώρησης στα κρυπτονομίσματα

Εχει έλθει η ώρα για τοποθετήσεις στην αγορά crypto; Πώς μπορεί να βοηθηθεί ένας επενδυτής στις κινήσεις του; Απαντήσεις δίνει στο Euro2day.gr ο Γιάννης Θεοχάρης, aka... Cryptovios.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ο Γιάννης Θεοχάρης, γνωστός στον χώρο της ελληνικής κοινότητας των κρυπτονομισμάτων ως Cryptovios, αφηγήθηκε στον Βασίλη Παζόπουλο την ιστορία για την πρώτη του επαφή με το Bitcoin όταν αυτό είχε 21 δολάρια, ως προγραμματιστής και αργότερα ως επενδυτής.

Αναφέρει ποιος είναι ο λόγος που ασχολήθηκε πιο σοβαρά το 2017 και πώς μπορεί να βοηθήσει κάποιον επενδυτή η αναγνώριση της περιοδικότητας της τιμής του Bitcoin. Κατόπιν, εξιστορεί την τακτική του να μελετάει διάφορα altcoins, από γνωστά και καταξιωμένα ως εκκολαπτόμενα, ξεκαθαρίζοντας πως τα crypto είναι πιο ριψοκίνδυνη επένδυση από τα ακίνητα.

Στο Ινστιτούτο Ψηφιακής Οικονομίας θα κάνει δύο παρουσιάσεις. Κατ' αρχάς την έγκαιρη αναγνώριση και την αξιοποίηση των τάσεων της αγοράς, πέρα από την τεχνική ανάλυση. Γιατί είναι παγίδα αν ακολουθείς τη μόδα. Το δεύτερο θέμα αφορά τα altcoins και την επενδυτική συσχέτισή τους με το Bitcoin. Πότε συμφέρει να επενδύουμε στο Bitcoin και πότε στα υπόλοιπα.

Τέλος, ο Cryptovios μας ανέφερε την άποψή του για την αγορά. Αν έχει έρθει η ώρα να αγοράσουμε και γιατί.

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Θεοχάρης γεννήθηκε στην Πρέβεζα. Σπούδασε Επιστήμη Υπολογιστών και Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Δουλεύει ως προγραμματιστής στο εξωτερικό, αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο και τώρα στην Ελβετία. Τρέχει τη δική του εταιρεία και αναλαμβάνει έργα πληροφορικής (back-end).

Στον χώρο των κρυπτονομισμάτων είναι γνωστός ως Cryptovios, καθώς διατηρεί το ομώνυμο κανάλι στο YouTube (www.youtube.com/c/Cryptovios). Από την αρχή της ενασχόλησής του με τα crypto, σαγηνεύτηκε από τις δυνατότητες των κρυπτονομισμάτων και της τεχνολογίας του blockchain να επηρεάσουν την οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα, αλλά και να αλλάξουν την προσωπική οικονομική κατάσταση του καθενός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v