Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράλι 11% για το Bitcoin, στο πιο υψηλό από τον Αύγουστο του 2022

Σκαρφαλώνει στις 24.532 δολάρια, ενώ το Ether καταγράφει άνοδο περισσότερο από 8% στα $1.681. Η κεφαλαιοποίηση όλης της αγοράς crypto αυξήθηκε πάνω από 84,8 δισ. δολάρια το τελευταίο 24ωρο.

Ράλι 11% για το Bitcoin, στο πιο υψηλό από τον Αύγουστο του 2022

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Αλμα κάνουν τα κρυπτονομίσματα σήμερα Πέμπτη, κέρδη 11% για το Bitcoin στις 24.532 δολάρια, ενώ το Ether καταγράφει άνοδο περισσότερο από 8% στα $1.681, σύμφωνα με το CoinDesk. Η κεφαλαιοποίηση όλης της αγοράς crypto  αυξήθηκε πάνω από 84,8 δισ. δολάρια το τελευταίο 24ωρο.

«Αυξάνονται οι ενδείξεις ότι η αγορά έπιασε "πάτωμα" τον περασμένο Νοέμβριο και έχει ανοδική πορεία», δήλωσε στο CNBC ο Vijay Ayyar, αντιπρόεδρος εταιρικής ανάπτυξης στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Luno. «Κερδίζουμε δυναμική ενώ η αγορά δείχνει να πιστεύει ότι τα χειρότερα έχουν περάσει».

Η τιμή του Bitcoin έφτασε σήμερα στο πιο υψηλό από τα μέσα Αυγούστου του 2022.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v