Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράλι 11% για το Bitcoin, σε υψηλό τριών εβδομάδων

Ολο το χαμένο έδαφος από το Σαββατοκύριακο καλύπτει το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου. Η κίνηση πιθανότατα προκαλεί έκπληξη στους επενδυτές που μπορεί να στοιχηματίζουν στην πτώση του, μετά το κλείσιμο δύο τραπεζών.

Ράλι 11% για το Bitcoin, σε υψηλό τριών εβδομάδων

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Bitcoin πρόσθεσε πάνω από 11% τις τελευταίες 24 ώρες, τελώντας υπό διαπραγμάτευση γύρω στις 24.400 δολάρια σήμερα Τρίτη -νωρίτερα ξεπέρασε και τις 24.700 δολάρια- ανακάμπτοντας όλες τις απώλειες από το Σαββατοκύριακο και κατακτώντας υψηλό τριών εβδομάδων.

Η κίνηση πιθανότατα προκαλεί έκπληξη για τους επενδυτές που μπορεί διαφορετικά να στοιχηματίζουν στην πτώση του, μετά το κλείσιμο δύο βασικών τραπεζών -φιλικών προς τα κρυπτονομίσματα- την περασμένη εβδομάδα.

Σορταρίσματα στο Bitcoin ή στοιχήματα κατά της αύξησης των τιμών, αξίας άνω των 100 εκατ. δολαρίων,  ρευστοποιήθηκαν τη Δευτέρα. Αυτό ήταν το υψηλότερο ποσό ρευστοποίησης από τις 14 Ιανουαρίου, όταν η άνοδος του Βitcoin προκάλεσε ρευστοποίηση 500 εκατομμυρίων δολαρίων σε πολλά συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης κρυπτονομισμάτων.

Kέρδη 6,2% για το Ether, στα 1.674 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v